Schermafbeelding 2018-03-01 om 21.21.17DSC_4920 Henry

Met dank aan mijn model Henry die op 11 december 2017 weer en wind wist te trotseren, en mede dankzij Henry heb ik een bronzen vermelding weten te behalen bij de Fotobond.

https://wordpress.com/post/jeandubois.wordpress.com/5358

Wedstrijd & Expositie

Uitslag Foto Online 2018 1e edite

Het juryverslag

De eerste maal dit jaar was er geen thema. Het thema van de 2e editie is bekend: ‘to infinity and beyond’, hetzelfde als dat van BredaPhoto. Eerder al werd er op de website uitgebreid aandacht aan besteed. Bij de 3e editie van Foto Online dit najaar zal zeker een van de genres ‘sportfotografie’ zijn, dit op verzoek van meerdere fotobondsleden. Bij bespreking van de uitslag van de laatste editie in 2017 opperde ik het idee om eens wat nader kennis te maken met de winnaars en ze wat over zichzelf en hun fotografie te laten vertellen. Deze keer gebeurt dat ook en ik wil u graag kennis laten maken met Bianca van Soest, die bij deze editie 1 gouden en 2 zilveren vermeldingen won. Hoe is het mogelijk ? En ze is net als wij !

4 Replies to “Brons”

    1. Het model Henry heb ik ook in close up geportretteerd en deze man is het zeker waard. Maar ik vind het sowieso belangrijk om van oudere een recente portret foto te maken of te hebben. Bedankt voor je reactie Leo.

      Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.