Laatste groet fotografie

Scroll down to content

Uit eigen ervaring weet ik dat één beeld vaak meer verwoordt dan duizend woorden. Daarom kan een persoonlijk beeldverhaal van grote betekenis zijn.

Vooral voor nabestaanden kan een dag(beeld)boek met de meest dierbare momenten daarom heel belangrijk zijn.

Het is natuurlijk heel persoonlijk met wie je dit dag(beeld)boek wil delen, maar laat het digitale dagboek, in welke vorm dan ook, er in ieder geval zijn. Want op een later moment, wanneer er behoefte aan is, is het zeker de moeite waard om terug te kijken en opnieuw stil te staan bij de meest dierbare momenten.

Tijdens een lezing over afscheid-fotografie vertelde een nabestaande:

“Ik ga nooit alleen op reis, het dag(beeld)boek gaat altijd met mij mee. En wanneer ik er behoefte aan heb, bekijk ik het telkens weer. Als er wederzijdse behoefte aan is deel ik het met personen in mijn directe omgeving”.

Juist in die zware emotionele periode waarin je alles ‘bewust of onbewust’ de revue laat passeren, is het goed om ook die momenten vastgelegd te hebben.

Als ervaren fotograaf kan ik aan die wens voldoen.

Als er nog vragen zijn, dan beantwoord ik die graag.

Stuurt u me dan s.v.p. een email

jeandubois51@gmail.com

of

+31620033232

DSC_6840DSC_6643 KL Waarheen

3 Replies to “Laatste groet fotografie”

  1. Super, ik / wij hebben hebben goede ervaring, je foto’s zijn mooi, treffend, en voldoenend. Mooi om dit telkens terug te kunnen kijken.
    Bedankt Jan….

    Like

  2. Prachtige foto’s die echt eer doen voor de mens, het leven, de sfeer, de gevoelens. Door dat je als gezin wordt geleefd door de hectiek van de praktische zaken bij het overlijden van je dierbare, is het voor ons erg belangrijk geweest om deze foto’s terug te kijken in de weken die volgden; dank je Jan!

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.